Registreer
Advertentie toevoegen
Log in
WAP
Hoofdpagina
Foto's bekijken
Nieuwste advertenties
Top 30
Favorieten
Zoeken
Marktgoed.nl voor gratis adverteren. / Woninginrichting
Waterbedverwarmingen kopen bij Waterbedkampioen.nl

Vorige   Volgende

    

Omschrijving
De verwarmingen van tegenwoordig zijn allemaal van prima kwaliteit. Ze zijn veilig, betrouwbaar en bieden een uitstekend rendement. Dit gaat u ongetwijfeld merken als u uw oude verwarming vervangt. Uiteraard zit er nog wel verschil tussen de verschillende typen verwarmingen.

Carbon verwarmingsmatten
Carbon Heater is een welbekend Duits merk welke al jaren de standaard is voor vele waterbedden. De nieuwe generatie verwarmingsmatten bieden een zeer hoog rendement dankzij een groter oppervlak. Hiermee kan meer water worden verwarmd in dezelfde tijd. De onderkant van de matten zijn daarnaast zeer goed geÔsoleerd waardoor alle geproduceerde warmte maximaal omhoog wordt gestuurd en overgedragen op het water in uw matras.

Keramische verwarmingselementen
Keramische waterbedverwarming biedt een zeer laag energieverbruik en hoge betrouwbaarheid. De keramische verwarmingstechnologie kan niet doorbranden. De verwarmingselementen zijn wel iets kleiner en verwarmen daardoor een kleiner oppervlak. Het rendement is hierdoor lager waardoor het verschil met de moderne verwarmingsmatten eigenlijk nauwelijks meer aanwezig is.

Uw waterbedverwarming vervangen
Het vervangen van uw verwarming kunt u zelf doen of laten doen door onze ervaren monteurs. Kiest u er voor om dit zelf te doen, dan adviseren we u bij het vervangen de watermatras leeg te pompen. Zo kunt u gemakkelijk zonder beschadigen het oude element verwijderen en het nieuwe element correct installeren. Lees voor meer informatie onze handige stappenplannen:

Bestel uw nieuwe waterbedverwarming gemakkelijk en voordelig online. Wij bezorgen direct de volgende werkdag indien voor 17:30 uur besteld.

Klik op onderstaande link voor meer informatie en prijzen.

https://www.waterbedkampioen.nl/verwarmingen/
 : € 1.00 

Algemene omschrijving
E-mail Neem contact op met verkoper
Naam:
Telefoonnr:
PC/Woonplaats: Apeldoorn

Advertentie details
Advertentie nr. 21627
Aantal keer bekeken  111
Advertentie vervalt 17-05-2018 (in 59 dagen)
Toegevoegd 16-02-2018
 

    

 

    

Hoogste bod:
-
-
-


Bod: 
Naam:
E-mail:Grote foto
Meer advertenties in deze categorieAdvertenties van deze verkoperNeem contact op met verkoperVertel het een vriendPrint
    Zoeken 

Terms of Use - About Us - Advertise - Help